Läpiajettavissa koneissa puhallettavat kappaleet kuljetetaan puhalluskammion läpi. Raepuhallus tapahtuu suljetussa tilassa. Läpiajoon tarvittavat aukot on tiivistetty niin että ympäristöön ei lennä puhallusraetta tai pölyä. Tarpeen mukaan kappaleiden syöttö kuljetinradalle voidaan automatisoida.

FB 350

FB 350 soveltuu palkkien ja profiilien raepuhallukseen. Siinä on vetävät rullat puhalluskammion sisällä ja kone puhaltaa profiilin ympäriinsä puhtaaksi automaattisesti.
FB 350 soveltuu myös pyöreiden putkien puhdistukseen. Pyöreiden putkien syöttö- ja purku voidaan helposti automatisoida.

Palkkien raepuahllusautomaatti FB 350

213_2

FBL-1000 levyleikkeiden raepuhallukseen

FBL 1000 on suunniteltu levyleikkeiden raepuhallukseen. Sillä voidaan puhaltaa 2100-2D on varustettu kahdella automaattisella puhallussuuttimella. Suuttimien liikkeet voidaan ohjelmoida helposti, jolloin monimuotoiset kappaleet voidaan puhaltaa puhtaiksi. Kappaleen liikutus kammion sisällä myös ohjelmoitavissa.

213_3

213_4

213_5

Läpiajettavat erikoiskoneet

Läpiajettavat erikoiskoneet on räätälöity asiakkaan tarpeen mukaan. Suuttimien lukumäärä ja asento riippuvat puhallettavista kappaleista. Suuttimet voidaan tarvittaessa tehdä liikkuviksi. Koneissa on erillinen sykloni rakeen puhdistukseen. Erikoiskoneilla voidaan puhaltaa mm. lattaraudan tai bulbin reunaan puhdas alue hitsausta varten. Tällaisia ominaisuudet ovat tarpeen esim telakoilla. Useimmiten raepuhalluskone on liitetty kappaleiden kuljetinjärjestelmään ja raepuhallus alkaa ja loppuu automaattisesti, kun kappale viedään pahalluskammion läpi.

213_6

213_7