Pumppuhuolto

Pumppujen huoltojen yhteydessä on pumpun osat puhdistettava. FB 1100 Compact sarjan kaapit soveltuvat hyvin pumppujen huoltoon. Niissä on ulosvedettävä pöytä, joten siipipyörät ja muut osat voidaan lastata pöydälle kaapin ulkopuolella esim. nostimen avulla.

Kaappi voidaan varustaa läpiajoaukoilla. Näin voidaan samassa kaapissa puhdistaa myös pitkät akselit ja muut pitkät profiilit.

Puhallusmateriaali voidaan valita kunkin asiakkaan tarpeen mukaan esim. lasikuula, alumiinoksidi tai muovirae.

31_1

31_2

Teollisuusvaihteiden huolto

Teollisuuden voimansiirron vaihteet voivat olla kooltaan suuria ja painavia. FB 1800-1900 soveltuu tällaisten myös osien puhdistukseen. Siinä on pyöröpöydän kantavuus 2,5 tn (tarvittaessa enemmänkin).

Kappaleet lastataan pöydän päälle kaapin ulkopuolella. Pöytä ajetaan sähköisesti sisälle kaappiin.

Kaapissa on suljettu rakeen kierto- ja puhdistusjärjestelmä.

Kappaleiden korkeus voi olla jopa 1000 mm. Puhalluskaappi on varustettu ylimääräisellä käsiaukolla korkeiden kappaleiden puhallusta varten.

Pyöröpöytä on varustettu sähköisellä pyörityksellä, joka nopeuttaa osien puhdistusta.

31_3

31_4

Suurten dieselmoottoreiden huolto

FB 1800 raepuhalluskaappi soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Siinä on erillinen sykloni ja suodatin, joilla saadaan aikaan tehokas ilmanvaihto kaapin sisällä.

Näkyvyys kaapin sisällä on hyvä myös silloin kun käytettään puhallusaineena esimerkiksi hienoa alumiinioksidia tai piioksidia, jotka tuottavat runsaasti pölyä puhalluksen aikana.

31_5

31_6