1. Rumpuun integroitu kuljetuslaatikko

FB-jäysteenpoistorummut on suunniteltu polttoleikkeiden jäysteiden poistoon ilman käsityötä. Rumpu on samalla myös leikkeiden kuljetusjärjestelmä. Osa rummusta on tehty irrotettavaksi kuljetuslaatikoksi. Laatikko tuodaan ja viedään pois rummusta trukilla. Polttoleikkeet lastataan laatikoihin polttopöydällä. Täytetyt laatikot kuljetetaan trukilla jäysteenpoistoon. Rummutuksessa jäysteet hankautuvat leikkeistä irti ,käsihiontaa ei tarvita. Rummun sisältä imetään irtopöly suodattimeen, jolloin leikkeistä tulee pölyttömiä ja puhtaita.
Puhtaat leikkeet viedään laatikossa trukilla seuraavaan työpisteeseen esim. koneistukseen, hitsaukseen jne. Kuljetuslaatikoita voi olla käytössä useita, esim. 5 -10 kpl. Näin ollen voidaan leikkeet lajitella jo polttopöydällä käyttöpisteen mukaan eri laatikoihin. Leikkeistä saadaan jäysteet poistettua koneellisesti, ilman käsin tapahtuvaa hiontaa ja ilman uudelleen en tapahtuvia lastauksia.

Jäysteenpoistorummun laatikko viedään trukilla rumpuun kiinni

 

2. Kestävä sisäpuolen vuoraus

Rummun ja laatikoiden sisäpuoli on vuorattu kumikaseteilla ympäriinsä. Kulutusta kestävä erikoiskumi on kiinni teräslevyssä, joka puolestaan on ruuveilla kiinni rummussa. Näin kulutuslevyt ovat helposti vaihdettavissa.

3. Äänieristys

Ääneneristyksen ansiosta rumpu on hiljainen. Se voidaan sijoittaa sisätiloihin koska se on hiljainen ja pölytön. Äänitaso on alle 80 dB(A). Äänenerityshuone luo samalla työturvallisuutta. Huoneessa on pariovet, joissa on turvaraja. Jos ovet aukaistaan kesken rummutuksen, pysähtyy rummun pyöritys.

4. Ilmanvaihto

Rummussa on integroitu pölynpoisto. Rummun sisältä imetään jatkuvasti ilmaa, jolloin hieno pöly joutuu myllyn sisältä suodattimeen. Suodattimesta ulostuleva ilma on pölytöntä ja se voidaan tuoda takaisin sisätiloihin. Rummutuksen jälkeen kappaleet ovat puhtaita ja pölyttömiä.

242_1

242_2