Finnblast Oy on raepuhalluslaitteita ja –koneita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys.
Yritys on perustettu 1986. Toiminnan alkuvaiheessa tuotevalikoimamme käsitti pelkästään paineilmatoimiset raepuhalluskoneet. Vuosien myötä tuotevalikoimamme on laajentunut.

Tällä hetkellä tarjoamme raepuhallusteknologiaan laajan valikoiman tuotteita. Tuotepalettimme käsittää paineilmatoimisten raepuhallusautomaattien lisäksi raepuhallushuoneet (hiekkapuhallushuoneet) ja sinkokoneet.

esittely

Lähes kaikki toimituksemme ovat osittain tai kokonaan asiakaskohtaisia. Koneiden perustekniikka on sama mutta usein kappaleiden ominaisuudet ja vaatimukset raepuhalluksen automatisoinnista johtavat asiakaskohtaiseen sovellutukseen. Jatkuva tuotteiden ja uusien sovellutusten kehittäminen on olennainen osa toimintaamme.

Asiakkaat, tuotteet ja toiminta

Pääosa asiakasyrityksistämme on konepaja- ja metalliteollisuusyrityksiä sekä pintakäsittelyä suorittavia yrityksiä. Asiakaskunnassamme on sekä maailmanlaajuisia suuryrityksiä että pieniä yrityksiä. Asiakkaitamme on yli 20 maassa ympäri maailmaa. Vuodesta 1986 lähtien olemme valmistaneet lähes 500 automaattista laitetta erilaisten kappaleiden puhdistukseen.

Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki raepuhallusteknologian koneet, paineilmatoimiset koneet, sinkokoneet ja raepuhallushuoneet sekä asiakaskohtaiset erikoiskoneet, mm putkien ja reikien sisäpuolen puhallus.

Tuoteohjelmaamme kuuluvat myös syklonit ja suodattimet, joita käytetään pölyjen erotukseen ilmavirtauksesta. Näiden suunnittelussa hyödynnämme erityistä virtauslaskentaohjelmistoa (CFD).

virtaus

Toimintamme lähtökohtana on koneiden korkea laatu. Laatu tarkoittaa koneiden luotettavaa toimintaa sekä kestävyyttä sekä mm. täsmällisiä toimitusaikoja ja hyvää huoltopalvelus.

Laatujärjestelmämme perustuu ISO 9001-2000 laatustandardiin ja ympäristöjärjestelmämme ISO 14001 standardiin.